På cykel
                             til præst !
De næste årgange.

Indskrivning til konfirmation 2018 har fundet sted, men det kan stadig nås ved at kontakte mig. Jeg sender brev til dem, jeg har adresser på i sognene. Er I fraflyttet sognet, eller bor i et andet sogn, så ring eller skriv til mig i god tid, så vil I også få tilsendt en invitation. Eller kontakt mig nu.
Undervisningen begynder efter sommerferien i august 2017.

Hvornår ligger konfirmationerne?
Konfirmationerne ligger Bededag og Kr. Himmelfartsdag skiftevis i Rorup Kirke og Glim Kirke.
De lige årstal: Bededag i Rorup Kirke og Kr. Himmelfartsdag i Glim Kirke....... og søndagen efter i begge kirker, hvis det er nødvendigt.
De ulige årstal: Bededag i Glim Kirke og Kr. Himmelfartsdag i Rourp Kirke... og søndagen efter i begge kirker, hvis det er nødvendigt.
Hvorfor konfirmeres?
Da jeg var ung, var det festen og gaverne der var højt prioriteret, men i dag fornemmer jeg på de unge, at der er vigtigere ting på spil. Livet i verden og menneskets plads og ageren i det, kræver at tænke sig selv ind i en stor broget verden, at filosofere og ikke mindst at tro. Tro på, at der er nogen og et mere, som fylder de huller i livet, som vi oplever, at livet også har. For unge i dag er det vigtigt at beskæftige sig med det at være menneske og derfor er det også vigtigt at beskæftige sig med Gud.
Konfirmation betyder at bekræfte. I konfirmationen bekræfter Gud det løfte, som lød til konfirmanden under barnedåben. Konfirmationen giver også mulighed for de unge at sige ja til Gud for at bekræfte overfor ham, at de har hørt hans løfte og taget det til sig i tro og tillid.