At være juniorkonfirmand er sejt !...
                      ...Juniorkonfirmandundervisning for 3. klassetrin fra Allerslev Skole
...Et nyt hold begynder i 2019

Du bliver modtaget ved kirkedøren i Allerslev Kirke. Hvis du vil med på en kigger de første gange, er det ok.

Det kræver lidt dristighed at være juniorkonfirmand, det er bestemt ikke for bangebukse….

Du skal turde  kaste dig ind i en drabelig og våd vandkamp/sneboldskamp, du skal turde banke dine modstandere i rundbold, løbe en befrier og sætte de døde fri, du skal turde snitte med en kniv, du skal turde klatre op i det høje klokketårn og stå på pukkelpist på kirkens loft. Du skal turde synge og bede fadervor!

At lære at bede en bøn og at høre, at Gud er på din side, er ikke så tosset, når man skal turde en masse ting.

Hvorfor skal du være juniorkonfirmand? fordi det er sejt og fordi kirken faktisk er din kirke og slet ikke præstens alene.

Hvordan med tilmelding:

Gerne til mig på mnk@km.dk - eller medbring en seddel med dine forældres underskrift, så ved jeg, at dine forældre synes det er ok, at du går til juniorkonfirmand. eller kom med på en kigger de første gange. Aftal det med mor og far og tilmeld dig senere.

Fortæl i SFO'en at du går til juniorkonfirmand.

Jeg plejer at se hele klasser — både drenge og piger — Så kom bare med.

De sidste år har vi med flyttet undervisningen til Munkehuset i samarbejde med Sognepræst Torsten Dam-Jensen. Den afsluttende gudstjeneste bliver rykker hvert år mellem sogene: Rorup - Glim - Allerslev

Jeg glæder mig til at se dig og dine kammerater.

Sognepræst Vakant 17-12-2017